Vervolg Cursus

Mijn EHBO Diploma, en wat nu...?

Met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt.

Het Diploma geeft aan dat uw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis.

Het Oranje Kruis diploma heeft een geldigheid van 2 jaar.

Kosten:

Met deze cursus houdt uw uw kennis op peil door middel van nascholing, zodat wij nu 2 jaar uw diploma kunnen hercertificeren.

Kosten:

Deelname aan deze cursus kost € 42,50* per jaar.

* Onze cursus wordt in veel gevallen (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

Informatie

Voor informatie, kunt u contact opnemen met
Vincent van Meerten (Tel.: 0650626699) of via email cursus@ehbo-zetten.nl

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Vervolg Cursus via het webformulier Aanmelden Cursus

Fout | EHBO Vereniging Zetten en Omstreken

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/deb25670n501/domains/ehbo-zetten.nl/public_html/includes/common.inc:2861) in drupal_send_headers() (regel 1554 van /home/deb25670n501/domains/ehbo-zetten.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class "Drupal\form_builder\FormBase" not found in form_builder_cron() (regel 362 van /home/deb25670n501/domains/ehbo-zetten.nl/public_html/sites/all/modules/form_builder/form_builder.module).

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.